top of page
Search
  • Writer's picturepfccy

Lucifer : 10 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε

Η σειρά Lucifer που πλέον μεταδίδεται από το Netflix φτάνει ξανά στις οθόνες μας τον Αύγουστο με την 5η σεζόν. Με αφορμή αυτή την ανακοίνωση αλλά και την ανανέωση της σειράς για μία τελευταία 6η σεζόν πάμε να δούμε 10 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για την σειρά Lucifer.



10. Ο Τom Ellis τραγουδάει στην σειρά

Τα τραγούδια που τραγουδάει ο χαρακτήρας στην σειρά είναι από τον ίδιο τον ηθοποιό. Ωστόσο στις σκηνές που τον βλέπουμε να παίζει το πιάνο δεν είναι το πραγματικό του παίξιμο.


9. Η βρετανική προφορά του Lucifer ήταν ιδέα του Tom Ellis


Ο Lucifer θα μιλούσε με την κανονική αμερικάνικη προφορά στην σειρά . Όμως δεν άρεσε στον πρωταγωνιστή έτσι την άλλαξε σε αγγλική επειδή θεώρησε ότι έκανε τον Lucifer πιο αρεστό. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Tom Ellis είναι Ουαλός.


8. Η σειρά βασίζεται σε κόμικς


Στον σημερινό κόσμο οι περισσότερες σειρές και ταινίες είναι βασισμένες σε κόμικ,η σειρά Lucifer είναι μία από αυτές. Η σειρά βασίζεται στον χαρακτήρα της DC Comics Lucifer Morningstar που εμφανίζεται στα κόμικ Sandman.


7. Το όνομα κάθε επεισοδίου αναφέρεται κατά την διάρκεια του.


Εκτός από το πιλοτικό πρώτο επεισόδιο, η σειρά έχει την τάση να αναφέρει κάποιος χαρακτήρας τον τίτλο του επεισοδίου μέσα σε διαλόγους κατά την διάρκεια του επεισοδίου.


6. Ο Lucifer δεν καπνίζει πραγματικά ποτέ στην οθόνη


Μέσα από την σειρά βλέπουμε πολλές φορές τον Lucifer να κρατά κάποιο τσιγάρο. Ωστόσο ποτέ δεν το καπνίζει πραγματικά μπροστά στην οθόνη αφού οι περισσότερες σκηνές τον δείχνουν να σβήνει ή να ανάβει ένα τσιγάρο αλλά ποτέ να το καπνίζει.


5. Τα γενέθλια τριών πρωταγωνιστών έχουν μόλις 12 μέρες διαφορά


Συγκεκριμένα ο Tom Ellis , Lauren German και Aimee Garcia γεννήθηκαν την ίδια χρονιά ,το 1978. Ωστόσο αυτό που είναι πιο αξιοσημείωτο είναι η διαφορά ημερών μεταξύ τους καθώς ο Tom Ellis γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου, η Lauren German στις 29 Νοεμβρίου και η Aimee Garcia στις 28 Νοεμβρίου.


4. Η Lesley-Ann Brandt δεν ήταν η αρχική επιλογή για τον ρόλο της Maze


Συγκεκριμένα ο ρόλος θα πήγαινε στη Lina Esco όμως μετά το table read του πιλοτικού επεισοδίου ο ρόλος έγινε recast. Κάτι πολύ καλό κατά την γνώμη μου καθώς η Maze είναι από τις αγαπημένες της σειράς.


3. Η «ανάσταση» της σειράς


Η σειρά ακυρώθηκε με το τέλος της τρίτης σεζόν. Όμως με το πείσμα των θαυμαστών και το hashtag #SaveLucifer η σειρά αναστήθηκε μέσα από το Netflix ,το οποίο μας χάρισε την 4η σεζόν το 2019 και αναμένουμε ακόμα 2 σεζόν.


2. Επεισόδιο #SaveLucifer


Χάρη σε αυτή την προσπάθεια ,προς τιμήν των θαυμαστών ένα επεισόδιο της 4ης σεζόν έχει τον τίτλο Save Lucifer.


1.Η σύνδεση με την σειρά Supernatural


Η σειρά Supernatural διαθέτει τον δικό της Lucifer .Στην 11η σεζόν της σειράς και συγκεκριμένα στο δέκατο επεισόδιο ο Lucifer λέει ότι αν καταφέρει να ξεφύγει θα μετακομίσει στο Los Angeles και θα καταπολεμά το έγκλημα . Κάτι που γίνεται στην σειρά Lucifer και πολλοί ισχυρίζονται ότι έγινε για να υπάρξει μία σύνδεση μεταξύ των δύο σειρών.



Visit ShortGreekReviews on Youtube

57 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page