top of page
Search
  • Writer's picturepfccy

Avengers Endgame : 10 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε

Avengers Endgame η πιο κερδοφόρα ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου και η ταινία η οποία έκλεισε ένα κύκλο στο Marvel Cinematic Universe. Οπότε πάμε να δούμε 10 πληροφορίες που ίσως δεν ξέρατε για την ταινία.



10. Η ταινία γυρίστηκε back to back με το Infinity War.

Δεν υπήρχε κάποια διακοπή στα γυρίσματα μεταξύ των δύο ταινιών, μάλιστα φήμες λένε ότι κάποιες σκηνές δεν ήταν σίγουρο σε ποια από τις δύο ταινίες θα μπουν μέχρι την τελευταία στιγμή.


9. Η ταινία ήταν η πρώτη φορά που η Brie Larson υποδύθηκε την Captain Marvel

Τι και αν η σόλο ταινία της Captain Marvel βγήκε στους κινηματογράφους 2 μήνες πριν το Avengers Endgame , η Brie Larson φόρεσε πρώτα το κοστούμι της Captain Marvel στο Avengers Endgame καθώς η ταινία γυρίστηκε πιο νωρίς από το Captain Marvel.


8. O Howard the Duck εμφανίζεται στην μεγάλη τελική μάχη

Πρέπει να έχεις καλό μάτι για να παρατηρήσεις το κάμεο του Howard the Duck στην τελική μάχη όμως ήταν εκεί μετά και τις εμφανίσεις του στο Guardians Of the Galaxy 1 και 2. Φυσιολογικό σε μία τόσο μεγάλη και επική τελική μάχη να μην το είχατε παρατηρήσει.


7 . Το cameo της Natalie Portman είναι υλικό από τα γυρίσματα του The Dark World

Η Natalie Portman θα εμφανιστεί στην τέταρτη ταινία του Thor ωστόσο δεν συμμετείχε στα γυρίσματα του Avengers Endgame και η μικρή σκηνή που συμμετέχει είναι από υλικό των γυρισμάτων της δεύτερης ταινίας του Ασκγαρντιανού ήρωα.


6. O Robert Downey Jr ήταν ο μόνος ηθοποιός που διάβασε ολόκληρο το σενάριο

Από ότι φαίνεται η Marvel δεν εμπιστευόταν τον Tom Holland, τον Mark Ruffalo και άλλους ηθοποιούς μετά από κάποιες γκάφες που είχαν κάνει με σπόιλερ έτσι ο Iron Man ήταν ο μόνος που είχε την άδεια να διαβάσει ολόκληρο το σενάριο ενώ οι υπόλοιποι αρκέστηκαν στις δικές τους σκηνές.


5 . Οι σεναριογράφοι σκέφτηκαν να εντάξουν και τους Defenders στην τελική μάχη

Οι ήρωες της Marvel με τις τηλεοπτικές σειρές στο Netflix λίγο έλειψε να εμφανιστούν και αυτοί στο MCU. Παρά την ακύρωση των σειρών τους οι σεναριογράφοι σκέφτηκαν το ενδεχόμενο να μπουν και αυτοί στο πλάνο των ηρών κάτι που τελικά δεν έγινε πραγματικότητα.


4. Ο Hawkeye θα θυσιαζόταν για την Soul Stone

H αγαπημένη μας Black Widow θυσιάστηκε για την Soul Stone αφού όπως βλέπουμε στην ταινία απαιτείται μία ψυχή για μία άλλη ψυχή. Το αρχικό σενάριο όμως είχε τον Hawkeye να θυσιάζεται αντί της Natasha κάτι που άλλαξε μετά από εντολή του παραγωγού.


3. Το Endgame δεν ήταν ο αρχικός τίτλος της ταινίας

Η τέταρτη ταινία των Avengers πέρασε από πολλά δοκιμαστικά ονόματα μέχρι να βρει τον τελικό της τίτλο. Άλλωστε όπως είχε αρχικά αποκαλυφθεί θα έφτανε με το όνομα Infinity War Part 2. Μετά από αρκετά ονόματα οι σκηνοθέτες κατέληξαν στον τίτλο Avengers Endgame.


2. Τα Advanced Tickets για την πρώτη προβολή πωλούνταν μέχρι 2500 δολάρια στο ebay

Η ανυπομονησία των fans ήταν μεγάλη κάτι που έκανε τα πρώτα εισιτήρια ανάρπαστα στο διαδίκτυο. Η ταινία έσπασε το ρεκόρ των online tickets και με αυτά να εξαντλούνται πολλοί εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση και τα πουλούσαν με πολύ μεγαλύτερο κόστος.


1.Ο Robert Downey Jr ήταν αυτός που σκέφτηκε την φράση “I love you 3000’

Το hashtag #LoveYou3000 έγινε trending μετά την κυκλοφορία της ταινίας και είναι μία από τις φράσεις της σειράς που μας έμεινε χαραγμένη στο μυαλό. Η φράση θα ήταν «Love you Tons» αλλά ο Robert Downey Jr μετά από δική του πρωτοβουλία και εμπνευσμένος από τα δικά του παιδιά το άλλαξε και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η iconic φράση από την ταινία.

35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page